.

.

Vodena torba od nehrđajućeg čelika Vodoop loš za lomljenu sopu Vodoladna kašika

Vodena torba od nehrđajućeg čelika Vodoop loš za lomljenu sopu Vodoladna kašika

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li vodsku vod za kućnu upotrebu? Ako ste, pogledajte ovdje. Ovaj Voda mora biti vaš najbolji izbor. Napravljen je od čvrstog materijala dugo i izdržljiva upotreba. Dovoljno je dovoljno ručka i velika lopata, zaštitit će vas od Scald-a. funkcije
. -Kolor : srebro
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - izrađen od premium nehrđajućeg čelika, otpornosti na hrđu, izdržljiv i otporan na habanje. - Duga ručka voda za vodu može spriječiti da se juha izlijeva na rukama. - Multi-funkcionalan, može se koristiti kao začinska kašika, sopska lomljenja, kašika za miješanje, kašika za kuhanje itd. - odličan pomagač za kuhinju i esencijalni alat za pokupljanje vode i supe. - Jednostavan je u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku pogodnost.
Izrađen od premium nehrđajućeg čelika, nepropusnosti od rust, izdržljiva i otporna na vodu . Ladle može spriječiti da se čorba izlije u ruke. Multifunkcionalno, može se koristiti kao začinska kašika, sopska sop, kašika za miješanje, kuhanje, itd. Odlični pomagač za kuhinju i suštinski alat za pokupljanje vode i supe .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji