.

.

Eyicmarn ženski rukav rukav za rukavsku haljinu modna perspektivna šuplja kratka haljina

Eyicmarn ženski rukav rukav za rukavsku haljinu modna perspektivna šuplja kratka haljina

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Ženska modna solidarna šuplja 3/4 rukav Halter Skinny haljina - ugradna haljina može postaviti vašu figuru, ima svojevrsni efekt istezanja i pojačanja, ova haljina je vaš savršen izbor, šik i udoban; Ne možete propustiti ove neverovatne divne odjeće Ovo je dobar poklon za svog ljubavnika ili sebe!
. Specifikacija :
. Materijal : poliester
. Veličina : s, m, l
. Stil : Seksi
. Uzorak : običan
. Boja : svijetloplava boja. Pogodno Starost : 18-24 godina,
. Primjenjiv spol : žensko
. Popularni element : šuplji, zavoj, šivanje
. Napomene :
. Gore navedeni podaci se ručno izmjerevaju, a doživljava se greška od 1-3 cm. Zbog različitih zaslona i lampica, mogu postojati pogreške u bojama. Molimo pogledajte stvarne stavke. Sadržaj paketa
. 1 * Obucite materijal prilagođen koži : Izrađen od visokokvalitetnog poliesterske tkanine, koji je prozračan i lagan, znojan otporan i bez iritacije, mekani za dodir i udoban za nošenje : Seksi V-izrez i šuplji mršav Perspektiva boje i dizajn visokog struka, napravite mini haljinu svestrana i učinite vas šarmantnim. Divlja haljina : može se podudarati sa jakne, visokim potpeticama, nakitom i torbicom kako bi vas učinili atraktivnijom, našom casual 3/4 olovkom za olovke idealom Poklon vašim prijateljima .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji