.

.

Kućni dekor od nehrđajućeg čelika Ručno rukovanje kućište za kućne torte Šećerni pečenje polu Automatski filter sito Cup tip sito crna

Kućni dekor od nehrđajućeg čelika Ručno rukovanje kućište za kućne torte Šećerni pečenje polu Automatski

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas da je primijetilo da se ovaj artikl prodaje planinskim protokom vode s joybuy tržišta Ručno od nehrđajućeg čelika za ručno kućište Torta za kuhanje pečenje sito automobila sito Značajke :
Ovo brašno od nehrđajućeg čelika je ručno-zadržan alat za domaćinstvo za šiljivanje brašna, šećera u prahu i ostale sastojke tokom pečenja. Izrađen je od nehrđajućeg čelika sa izdržljivom i hranom.
Fruolo ima poluautomatsko rukovanje, morate lagano protresti sito, brašno će biti ravnomjerno raspoređeno kroz male sito, uklanjanje grozdova i nečistoća, ostavljajući brašno mekano i u redu.
Dizajn prštanog kupa za to čini proces prikladnijim. Sieve Cup obično ima ručku iznad njega, a lako se drži, dok rupa sita na dnu ima odgovarajuću veličinu za filtriranje idealnih čestica brašna.
Ovo sito brašna nije pogodno za brašno, ali i za Screening sastojci za pečenje, poput šećera u prahu, kakao prah i mješoviti prah za osiguranje njihove teksture i poboljšanju kvalitete pečenih proizvoda.
Nehr nehrđajućeg čelika sito je lako čišćenje i skladištenje. Možete ga isperiti vodom ili ga staviti u perilicu posuđa da biste je očistili. Njegova kompaktna veličina i složeni dizajn olakšavaju ga u skladištu kuhinjskih ormara i zauzimaju malo prostora.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji