.

.

Feiradevaidade Baby Bath igra kupelj, igračke za kupanje Vodena igračka Dječje kupatilo Životinje Kupatilo Pokret kupanja plutajući vjetar u bazen Igračka

Feiradevaidade Baby Bath igra kupelj, igračke za kupanje Vodena igračka Dječje kupatilo Životinje Kupatilo

Ocjene kupaca:

KM 8.99
Od robe
U skladištu

Značajke :
Sef za bebe : igračka za kupanje za bebe izrađena od visokokvalitetne plastike nije toksična sa glatkim ivicama i sigurno za djecu Nakon upotrebe, mogu se lako isušiti i osušiti.
Lako za igranje : Vodena igračka za kupanje pokreće se pokretom, nisu potrebne baterije. Okrenite se u smjeru kazaljke na satu da biste pokrenuli kretanje na stražnjoj strani i stavite igračku u vodu, brzo će se napuštati naprijed.
Kupanje zabava : Sa svojim simpatičnim izgledom i jarkim bojama može privući igračku za kupanje. Veličina je upravo za male ruke za bebe. Dat će bebu beskrajnu zabavu tokom vremena kupke.
Rano obrazovanje : Igranje sa bazenom Igrači pomaže bebama da prepoznaju različite boje, potaknuju njihovu čula, poboljšavaju njihovu maštu i treniraju fleksibilnost prstiju . Takođe je dobar izbor za interakciju roditelj-dijete.
Specifikacije : Veličina : 12.9cm
Materijal : ABS - Boja : plava, zelena, ružičasta. Ljubičasta - Penguin
popis paketa :
Baby Bath igračka * 1
Napomene :
1. Dneue do razlike između različitih monitora, slike se možda ne odražava Stvarna boja proizvoda.Pregledajte grešku 1-2 CM zbog ručnog mjerenja. Hvala za svoje razumijevanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji