.

.

Dejavyou Cartoon Turtle Oblik mačke igračke kuglične mačke prirodne mintcat gricke igračke za mačke čišćenje zubi čišćenje ublažavaju mačke anksioznost

Dejavyou Cartoon Turtle Oblik mačke igračke kuglične mačke prirodne mintcat gricke igračke za mačke

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Catnip lopta ima rotirajuće dizajn od 360 stupnjeva tako da mačke mogu ravnomjerno lizati Njegov izgled dizajniran je tako da izgleda kao crtana kornjača, koja je slatka i nježna. Naljepnica na dnu omogućava da se pričvršćuje bilo gdje.
Catnip lopti su popularni užina koji mogu učinkovito čistiti zube vaših mačaka osvježavajući njihov dah i ublažavaju stres i tjeskobu. Također može potaknuti crijevnu motilnost vaše mačke, odvezati za dlake u želucu i povećati apetit. > Veličina proizvoda : 5 * 7 * 4cm Veličina paketa : 7,00 * 5,00 * 4,00cm - Paket uključuje : 1pcs Catnip zidni kuglica Catnip izrađen je od visokokvalitetnih prirodnih materijala, sigurnih i netoksičnih za mačke. Catnip kuglice drže vašu mačku na svojim šapama cijeli dan . Catnip je mačja omiljena poslastica, a lopta je mačja omiljena igračka. Njihova kombinacija čini mačke nesposobnima da prestanu voljeti. To je prvi izbor za održavanje kućnih ljubimaca.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji