.

.

Golfs kuglice za pohranu Skladištenje Najlonske golf kuglice muške torbe otporne na haljine Golfs kuglice

Golfs kuglice za pohranu Skladištenje Najlonske golf kuglice muške torbe otporne na haljine Golfs kuglice

Ocjene kupaca:

KM 27.50
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je predmet pogodan za žene i muškarce koji imaju neke vrste. namirnice, a često imaju aktivnosti na otvorenom. Višenamjenske mrežne torbe, ne trebate koristiti plastične vrećice za jednokratnu upotrebu, najlonske mrežice za višekratnu upotrebu pružaju veliki kapacitet i jednostavno. funkcije
. -Materijal : najlon
. -Dopiranje premium materijala koji je stabilan u izgradnji, elastičnoj i izdržljivoj. -Promjena primjene, oni mogu pohraniti golfske kuglice, bejzbol, teniske kuglice ili druge kuglice. -Nylon Materijal, dobra elastičnost, čvrst, otporan na suze, dizajn velikih usta, jednostavan za preuzeti; šuplji neto džep za ventilaciju. -Draw String dizajn koji se može zategnuti i otpustiti na Will-u, čuvati predmete. -Ovo golfs kuglice za pohranu je izdržljiva i praktična za skladištenje svakodnevnih sportskih potrepština.
Primanje premium materijala koji je stabilan u građevinskom, elastičnom i izdržljivom . Širok raspon aplikacija, oni mogu pohraniti kuglice za golf, baseball, teniske kuglice, teniske kuglice, teniske kuglice, ili druge kuglice . najlonski materijal, dobra elastičnost, čvrst, otporan na suze, veliki usta, jednostavan za uzemljenje; Šuplji neto džep za ventilaciju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji