.

.

Kompleti drvenih vilica kašičice štapići za kuhanje za pribor za jelo prijenosni pribor za jelo

Kompleti drvenih vilica kašičice štapići za kuhanje za pribor za jelo prijenosni pribor za jelo

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Opis
Da li još uvijek tražite skup sigurnog i praktičnog pribora za jelo? Jeste li još uvijek u potrazi za setom čvrste i pouzdanog pribora za jelo? Ako je vaš odgovor da, ne pogledajte dalje! Naš prenosivi set za jelo može udovoljiti vašim potrebama. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Materijal : drvo. - Veličina (štapića) : oko 23,5xm / 9,25 INCH. - Veličina (kašika) : oko 22,5x4cm / 8,85x1,57 inča. - Veličina (vilica) : oko 22,5x3cm / 8,85x1,18 inča. - glatka površina i najviši poljski, to je jednostavan klasični moderan dizajn. - Lako su čišćeni, molimo vas da se osušiju nakon upotrebe, pogodne za više puta. - Savršen za večeru, rođendan i festivalsku zabavu, proslave i vjenčanje. - Dizajniran je i za pružanje čvrstog hvatanja, pogodne za djecu i odrasle. - sa različitim priborom za pribor, prikladno i praktično.
Glatka površina i najviši poljski, jednostavan je klasičan moderan dizajn. , pogodno za mnogo prilika . savršena za večeru, rođendan i festivalsku stranku, proslave i vjenčanje . Dizajniran je i za pružanje čvrstog hvatanja, pogodno za djecu i odrasle.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji