.

.

Flamingo za glavu za glavu za glavu kreativna glava Havajska oprema za kosu

Flamingo za glavu za glavu za glavu kreativna glava Havajska oprema za kosu

Ocjene kupaca:

KM 3.98
Od robe
U skladištu

Opis
Želite biti privlačniji u zabavi? Ovaj je glava dobar izbor. Napravljen je od premium materijala. Ova traka za glavu sa kreativnim dizajnom udobna je za nošenje. Pomoći će vam da se istaknete na zabavi! Budite divni s ovim kreativnim dodacima. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : tkanina, plastika
.89x1,57in
. - Kreativni flamingo dizajn donosi vaš jedinstveni ukrasni osjećaj, što je impresivno. -Prodajni pribor za kostim za havajsku zabavu, rođendansku zabavu, ljetnu zabavu itd. -Je li veličina postavlja većinu veličine glave, super jednostavan za stavljanje glave, pogodno za većinu ljudi. -Dada sretna svečana atmosfera za zabavu sa ovim zabavnim dodacima za kosu. -Ova traka za glavu izrađena je od dobrih materijala, koji su izdržljivi i dugotrajniji.
Dizajn kreativnog flaminga donosi vaš jedinstveni ukrasni osjećaj, koji je impresivan . savršen kostim za rođendansku zabavu, rođendansku zabavu, ljeto Party, itd. Jedna veličina odgovara većini glave, super jednostavan za stavljanje glave, pogodno za većinu ljudi . Dodajte sretnu svečanu atmosferu na zabavu sa ovim trakom za kosu. Napravljen je od dobrih materijala, koji su izdržljivi i dugotrajno u upotrebi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji