.

.

Tinksky nehrđajući čelik začvrstite jednostavan praktični kopč za jastog za nakit narukvica Ogrlica rupa

Tinksky nehrđajući čelik začvrstite jednostavan praktični kopč za jastog za nakit narukvica Ogrlica

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Naši učvršćivači gudača izrađeni su od nehrđajućeg čelika za trajnu upotrebu. Pogodno za izradu ogrlice, narukvice i tako dalje. Možete uživati ​​u sretnom i zabavnom ručno rađenom iskustvu sa porodicom ili prijateljem itd. Takođe pogodnom za tvornicu koja proizvodi nakit itd. Funkcija
. - Boja : srebrna
. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : oko 3x0,4x0,5cm
. - Napravljen od materijala od nehrđajućeg čelika, čvrst i izdržljiv. - Fina izrada ih čini praktičnim. - Uživajte u sretnom i zabavnom diglom vremena sa porodicom ili prijateljem itd. - Dizajn kopča za jastog, možete ga jednostavno raditi. - Pogodno za izradu nakita, narukvice, ogrlice i itd. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala!
. 10 x brzi zatvarač. Napravljen od nehrđajućeg čelika, čvrst i izdržljivo . Fina izrada čini ih praktičnom . Uživajte u sretnom i zabavnom diy-u sa porodicom ili prijateljem ETC . Dizajn jastoga, možete ga lako koristiti . pogodno za izradu nakita, narukvice , Ogrlica i itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji