.

.

Kuglični bungee kabeli Heavy Duty Ball Bungee Cords za kamp Tarp TENT

Kuglični bungee kabeli Heavy Duty Ball Bungee Cords za kamp Tarp TENT

Ocjene kupaca:

KM 7.84
Od robe
U skladištu

Opis
Još uvijek tražite visokokvalitetne kuglične kablove? Naši kuglični bungee kablovi izrađeni su od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i otpornosti na habanje, a njegov elastični dizajn pruža stalnu napetost i čvrsto zadržavanje. Bungee Cord u V-tretirani mogu se dugo koristiti na otvorenom i može udovoljiti svim vašim mogućim potrebama. Karakteristike
. - Boja : zelena i crna. - Materijal : Oxford konop i plastika. - Veličina : 15. - Napravljen od Oxford konopa i izdržljive plastike, dugotrajne i otporne na lomljenje. - Elastični dizajn pruža stalnu napetost i čvrst drženje. - Proizvod se koristi za popravljanje tarpa na nadstrešnike ili druge fiksne točke. Dopuštajući lagani pokret, život tarpa i Grommeta takođe se može produžiti. - Savršeno za mnoge primjene, poput šatora, tarpla, nijansi, vreća za spavanje, osiguravanje predmeta za domaćinstvo itd. - Fina izrada i kreativni izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost.
Izrađena od Oxford konopa i izdržljivog plastike, dugotrajan i lažni otpornik . Elastičan dizajn pruža stalnu napetost i čvrst drhti. Okviri na nadstrešnicama ili druge fiksne točke. Omogućavajući blagog pokreta, život Tarp-a i Grommeta može se produžiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji