.

.

Bo aluminijske zakovice Asortiman aluminijski pop zakovice aluminijske slijepe zakovice asortimanski komplet

Bo aluminijske zakovice Asortiman aluminijski pop zakovice aluminijske slijepe zakovice asortimanski

Ocjene kupaca:

KM 12.49
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj je artikl skup aluminijskih zakovica, izrađenih od aluminijskog materijala. Zakovice će odlično raditi na gotovo bilo kojoj aplikaciji na kajaku poput držača štapa, jastučićim očima, završava se terminala. Glatka, polirana, bez burza, fino zanatstvo. Skijanje dizajna noktiju, uštedu rada tokom upotrebe. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : aluminijum
.86in (okvir)
. -Size : 4,80x1,00x1,00cm / 1,89x0.39in (najveća veličina)
. -Made čvrstih i izdržljivih aluminijumskih materijala, neće se lako oštetiti. - Izrada ovog proizvoda je savršena, a vi ćete imati dobro iskustvo u korištenju. -Meoth, polirani, bez bupnjača, fino zanatstvo. Skijanje dizajna noktiju, uštedu rada tokom upotrebe. -Izgled i jednostavan za podešavanje, dobro se podudaraju sa pucačem zakovice, odijelo za većinu izrade listova i primjene opće namjene. -Alumium slijepe zakovice su snažna otpornost na vibraciju i sila kampiranja, dobri otpor korozije, ekonomično.
Izrađen od čvrstih i izdržljivih aluminijskih materijala, neće se lako oštetiti. Izrada ovog proizvoda je savršena, a vi ćete Dobro se iskustvo koristite. Skivanje dizajna noktiju, uštedu rada.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji