.

.

Edukativne igračke za djecu 5- početnik klasične ukulele gitare Obrazovni muzički instrument igračka za djecu edukativne igračke za 4+ godinu stare smole

Edukativne igračke za djecu 5- početnik klasične ukulele gitare Obrazovni muzički instrument igračka

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu


Početnik klasične ukulele gitara za djecu :
Minikulele igračka : Savršeno uvod za podučavanje djece o svijetu glazbe Osnovna djeca o osnovnom ritmu, strumaciji i drugim muzičkim tehnikama. Ohrabruje djecu da razviju slušne i kreativne vještine - napravljene igračke za djecu : izrađena od ekološke abs plastične materijale. Nudi karbonski najlon, ne lako se slomiti, oblaganje prstiju, ne šteti malim djeci " Tijelo - lagano ponderirano i jednostavno muzičko instrumente. Jednostavno za nošenje. Koše dijete će voljeti sposobnost udaranja na njihovu omiljenu pjesmu. Toj ukulele može potaknuti djecu kroz svaku fazu razvoja i pomoći da uzgajaju njihovu fazu razvoja Muzika, naučite osnovne note i ritmičke obrasce i stavite na svoju omiljenu publiku.
Interaktivna ukulele igračka : Čvrsta ukulele za mlade ruke još, potpuno reproduciraj, kao i lako podesiv. Ovaj ukulele nudi više Profesionalni instrument, dok ostaje prilagođen djetetu za male umjetnike. Vaše dijete će voljeti otkrivati ​​njihove muzičke interese, a roditelji će uživati ​​u vrijeme koje podučavaju svoju djecu o ritmu, kompoziciji, strmiranju i drugim muzičkim tehnikama.
najbolji izbor idealnim : Božić, rođendanski poklon i za zabavu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji