.

.

Bacite jastuk za punjene igračke punjene ploce, jagoda plišani jastuk kreativni pokloni za djecu dekorativnu lutku, 47 *

Bacite jastuk za punjene igračke punjene ploce, jagoda plišani jastuk kreativni pokloni za djecu dekorativnu

Ocjene kupaca:

KM 7.49
Od robe
U skladištu

Opis proizvoda Torba mekih punjenih igračaka, sooo slatka! Postoji 8 malih jastučara u svakom jastuku za bacanje, oni su privlačni za vašu djecu i možete ih izvesti kao dom ukrasi.
Stavite ukrasni slatki jastuk za bacanje ružičastom ili crvenom osjetljivom plišanom jagodama Igračke na vašem krevetu / sofu, učinit će vašu sobu opuštajućim, živahnim i Cozier-u.
kesica mekih punjenih igračaka jagoda, tako slatka! U svakom simpatičnom jastuku od jagoda nalaze se 8 malih punjenih lutki, privlače se za vašu djecu i možete ih izvesti kao ukrase domaćeg doma. Ovaj slatki jastuk za bacanje izrađen je od pamuka PP. Super mekan i lepršav, topao i udoban za zagrljaj. Djeca svih dobnih skupina voljet će ove predivne punjene zečeve. Stavite ukrasne slatke jastuče za bacanje na svoj krevet / kauč, što će vašu sobu učiniti opuštajućim, živahnijim i Cozier. Sa svijetlim i lako čistim krznom, ovaj simpatični jastuk za bacanje nudi vam najbolje iskustvo koje vam odmara glavu i nazad. Tako romantičan izbor poklona za vašu voljenu osobu na rođendan, Dan djece, Dan zaljubljenih Božić, ili godišnjica!.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji