.

.

Postavite privjesak za diplomiranje sa konopcem konopcem uže u konopci Art Happy GRAD Sezone Proslava viseći GNOME potpisuju scenu

Postavite privjesak za diplomiranje sa konopcem konopcem uže u konopci Art Happy GRAD Sezone Proslava

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Opis : Sa dvostrukim tiskanjem, ovi privjesci su vrlo dobre, neće izblijediti, otporni na habanje i izdržljive i mogu se koristiti duže vrijeme; Sa konopcem konoplje možete se lako objesiti
Možete koristiti ove hapšenja za diplomiranje u školi za maturu kućne dekorativne dekoracije, poklon oznake, dekoracija u učionici, donesite snažnu atmosferu diplomiranja.
izgrađen od papira materijal.
Dužina ovog privjeska na maturu iznosi 8,5 cm, a širina je 7,5cm.
Pogodno za na otvorenom, maturant, itd.
Ime naziv : Privjesak za digrutu
Materijal : papir : Karakteristike : Jednostavna za objesiti, svijetla boja, izvrsna izrada
Veličina Detalji :
L : 8.5cm / 3,35 ", W : 7,5cm / 2,95 " (približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od Slike Molimo vas da dopustite neznatna razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje :
12 x Privjesak za maturu
12 x konopski konop sa dvostrukim tihom, ovi privjesci su vrlo dobrog izgleda, neće izblijediti, otporan na habanje i izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme; Sa konopkom možete lako objesiti . Možete koristiti ove limenke za diplomiranje za školu za maturansku dekorsku dekoraciju Hanges, poklon oznake, dekoracija u učionici Hangets, donesite snažnu atmosferu mature .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji