.

.

Kuhinjsko skladištenje Bo brtveno prehrambeno čuvanje hrane Plastična posuda za svježu loncu

Kuhinjsko skladištenje Bo brtveno prehrambeno čuvanje hrane Plastična posuda za svježu loncu

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Kebibuenlaite iz Joybuy Marketplace Kuhinjsko skladištenje kutija za brtvljenje hrane Plastika Fresh Lon kontejner su :
Kante za organizaciju su Savršeno za skladištenje brašna, šećera, zobi, matica, grickalica, tjestenine, kafe i čaja itd. Više ne ubrljavanja.
visokog kvaliteta : izrađen je od visokokvalitetnih materijala kako bi se osiguralo da je hrana sigurna i svježa, i Kontejner za pohranu je dovoljno trajan za dugotrajnu upotrebu.
Držite svoje opterećenja organizirane : Ove kontejnere mogu se lako uklopiti u vaše ormare i uštedjeti puno prostora u vašoj ostavi i ormarićima za bolju kuhinju.
Višenamjenska upotreba : Svaka kontejner za skladištenje žitarica može bolje osigurati svježinu i zdravlje materijala u spremniku za skladištenje hrane, a koristi se za skladištenje tjestenine, riže, tjestenine, psa, mačke, hrane za kućne ljubimce i organizatora kuhinje.
Ponovno zakršćenje : Kontejneri mogu uštedjeti prostor za pohranu, kontejneri za skladištenje hrane mogu se lako postaviti u ormare, hladnjake i druga mjesta na kojima ih želite smjestiti, a za skladištenje su također lako čistiti.
Specifikacija :
Materijal : Boja : ružičasta / zelena / svijetloplava Veličina :
1000 ml 14,5 * 9,5 cm / 5,70 * 3,74 u 800 ml 11,5 * 9,5 / 4,52 * 3,74 u 600 ml 9,5 * 8,5 cm / 3,74 * 3,34 u težini : Oko 75/65/55 g - Lista pakiranja :
1 komad hrane za skladištenje hrane - Najbolja cena, Jednostavna transakcija, Izvrsno iskustvo kupovine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji