.

.

Božićne pidžame za porodično podudaranje, dugih rukava Santa Tree Ispis Raglan vrhovi pletene hlače za tatu mamin dječji pas

Božićne pidžame za porodično podudaranje, dugih rukava Santa Tree Ispis Raglan vrhovi pletene hlače

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Rantron iz Joybuy Marketplacea njihova pažnja na detalje, odličnu korisničku službu i sposobnost da se zadovoljimo različitim preferencijama njihove klijentele doprinose njihov izvanredan ugled na tržištu. Cait ZR-ova posvećenost pružanju izuzetnih proizvoda i osiguravanje zadovoljstva kupaca učinilo nam je preferirani izbor među kupcima koji traže božićne odjeće za roditelje-dijete. Specifikacije :
. Materijal : poliester
. Boja : zelena
. Veličine :
. Veličina tate : S-M-L-XL-XXL;
. Mama Veličina : M-L-XL-XXL-XXXL;
. Veličina klima : 2-11 godina;
. Veličina bebe : 0-24 mjeseca;
. Veličina pasa : S-M-L-XL;
. Lista paketa :
. 1 x vrhovi
. 1 x kombinezon
. Napomena :
. Molim vas, shvatite da postoji odstupanje od 1-2 cm. Zbog osvjetljenja i monitora, postoji mala razlika između slike i stvarne stavke. Ako proizvod ima kvalitetni probleme, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog poliestera. Mekana i lagana i lagana, brzo suha i izdržljiva, zadržava svoj oblik nakon pranja. Značajka : Pajamas Set dolazi u veličinama za odrasle, dijete i pse za savršeno mjesto za vrijeme praznika.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji