.

.

Boje božićne punjene lutke plišani jastuk super mekani jastuk za spavanje

Boje božićne punjene lutke plišani jastuk super mekani jastuk za spavanje

Ocjene kupaca:

KM 12.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetilo je da je ovaj artikl prodao od Joybuy Marketplace-a Božićna punjena lutka plišana jastuk Super mekani jastuk za spavanje za djecu za rođendanski poklon za djecu. Specifikacija :
. Materijal : kratki plišani + PP pamuk
. Vrsta uzorka : Božićno drvce / Elk / Snowman / Santa House
. Pol : univerzalni
. Vrsta predmeta : Plišana lutka
. Paket uključen :
. 1 x plišana lutka
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre kupovine predmeta. (1 inča = 2,54cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Vrsta ili karakteristike : plišane lutke za djevojčice, punjena lutka, crtani jastuk, crtić pliša, plišana igračka, punjena kiska, punjena životinja, punjenački proizvodi : kratak Plišani + pp Pamuk, božićna punjena lutka su vrlo slatka i mekana, pogodna za djecu zagrljaj. Objavljeno - Izgled : Božićno drvo / Elk / Snowman / Santa House oblikovan, ne samo sjajan partner koji ne bi gledao film ili čitanje knjige, ali je također savršen za zagrljaj čak i za vrijeme spavanja : Predstavlja super meku, slatke, divne punjene lutke koje se odvijaju u nejasne jastuke za spavanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji