.

.

Troslojno počasni certifikat pokrivač se certifikat

Troslojno počasni certifikat pokrivač se certifikat

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
To je dobar način za držanje certifikata i zadržati ih dobro zaštićenim. sa ovim držačima certifikata. Oni imaju elegantan dizajn dodaje dodir elegancije. Potvrde, diplome ili poslovna dostignuća na mestu. funkcije
. - Materijal : karton
. - Materijal je siguran i izdržljiv, što je lagano i praktično za dugu upotrebu. - Pomozite da predstavite i zaštitite cijenjene certifikate za priznavanje dodjele i važne dokumente. - Poklopac ima elegantne granične dizajne i ukrase za dodir elegancije. - Prikladno elegantan način da se predstavi i zaštiti smislene nagrade, diplome. - Pogodno za upotrebu u kući i ured, jednostavno u strukturi, vrlo jednostavan za upotrebu.
2 x certifikat pokriva. Materijal je siguran i izdržljiv, što je lagano i praktično za dugu upotrebu. | Pomozite da predstavite i zaštitite cijenjene certifikate za priznavanje nagrada i važne dokumente. | Poklopac ima elegantne granične dizajne i ukrase za dodir elegancije. | Prikladno elegantan način da se predstavi i štiti smislene nagrade, diplome. | Pogodno za upotrebu u kući i uredu, jednostavno u strukturi, vrlo jednostavan za upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji