.

.

Party favorira američku Dan nezavisnosti Dekorativni baloni banner točki za torte postavio je vjenčanje rođendan zabava za zabavu Supp

Party favorira američku Dan nezavisnosti Dekorativni baloni banner točki za torte postavio je vjenčanje

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
r Ovo je baloni koji se postavljaju baloni za banner torta, posebno za slavlje američke dane nezavisnosti. Oni su i sigurni za upotrebu, lagana. Jedinstvena i šik američka zastava Dizajn ispisa sasvim tužba za zabavu za dan nezavisnosti. Uživajte u divnoj zabavi sa porodicom ili prijateljem koristeći ovu zabavu sada!
r. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : lateks. - Veličina : cca. 12 x 6 x 0,1 cm. - Sa američkim dizajnom štampanja zastave, vrlo je lijepa i pomaže u stvaranju neugodne uspomene za vas. - Savršena zabava i ukrasi za Dan nezavisnosti, zabava itd., Dodaje atmosferu na zabavu. - uključujući američku nacionalnu zastavu Baner, 9 mješovitih balona, ​​6 američkih nacionalnih zastava za torte za zastavu. - Koristite ga kao foto rekvizitke, fotografirajte sa članovima porodice i prijateljima na zabavama, banketima i karnevalima. - Patriotska stranka isporučuje koje ćete definitivno preporučiti svojim prijateljima i rođacima. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Sa američkom nacionalnom dizajnom zastava, vrlo je lijepa i pomoći u stvaranju neugodnih uspomena za vas .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji