.

.

Geroge Keel and Stick keramička pločica 3D rešetka Kristalna keramička pločica DIY vodootporna samoljepljiva zidna naljepnica

Geroge Keel and Stick keramička pločica 3D rešetka Kristalna keramička pločica DIY vodootporna samoljepljiva

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

10pc Kela i štap keramičke talene 3 D rešetke Kristalna keramička pločica DIY vodootporna samoljepljiva zidna naljepnica
Značajke :
Samo izmjerite veličinu površine, zahvaljujući rezačkim rešetkama na naljepnici za rezanje na naljepnici za rezanje Za lako rezanje i gotovi ste! Ova kuhinjska aluminijska naljepnica jednostavna je primjena i može se ukloniti radi vaše udobnosti kada ga više ne trebate Izolirajte svoje kuhinjske ploče i zidove iz tvrdokornih mrlja za mast. Zaštitite svoje ladice, ormare i police od prašine i grime.
Izrađen od kućnog ljubimca + visokokvalitetni aluminij, ova kuhinjska naljepnica zadivit će vam svoju efikasnost! Izdržljiviji je od prilagođenog PVC pozadine. Poredite svoje uređaje modernim samoljepljivim aluminijskim slojem. Jednostavno čišćenje svih glatkih površina.
Mast za mast i mrlje od masti i ulja za bojenje vaše kuhinje, uključujući ormare, štednjake, šaltera i zidove. Vodootporan, toplotni procuri u sudoperima i drugim površinama i rastu kalupa. Može izdržati visoke temperature do 250 stepeni Celzijusa i može se koristiti duže vrijeme bez deformacije.
Materijal : kućni ljubimac prikazani su dimenzije.
Boja : Multicolor - Paket uključuje : < BR> 10 X Zidni naljepnica - Obavijest :
Zbog razlike između različitih monitora ili reflektora u boji u osvjetljenju monitora, pozadina itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji