.

.

Frcolor Pogodan kontejner za ulje od nehrđajućeg čelika Fried Food Colender TOSTO

Frcolor Pogodan kontejner za ulje od nehrđajućeg čelika Fried Food Colender TOSTO

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje cerebroey iz Joybuy Marketplace-a
. Tražite li praktičnu i višenamjenske kontrole za. Kuhinjska upotreba? Ako je odgovor da, onda bi ovaj Colender mogao biti vaš savršen izbor. Ručka je ergonomsko dizajnirana, pa ih je lako nositi i. Pogodno za dom, restoran, topli lonac restoran i još mnogo toga. funkcije
. -Kolor : srebro
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Ovaj kašika za Clunder je sa udobnom ručkom, perforiranom dizajnom otvora, pogodan je za skladištenje. - s ovim kašikom za Clunder, donijet će mnogo pogodnosti za vaš život, posebno proces kuhanja. - Metalni dizajn ručke, ova kašika za cjedilo sprečavat će vas od varljivosti i puno uštede napora. - izrađen od premium i izdržljivog nehrđajućeg čelika, otporan je na habanje, glatka površina bez zavoja. - pogodan za kućnu i upotrebu u restoranu, također se može primijeniti kao poklon za prijatelje. Jedinstveni dizajn za odvajanje ulja, može učinkovito odvojiti uljnu supu.
Ovaj kašika za kontrolu je udobna ručka, perforiranog dizajna rupe, pogodan je za skladištenje. | Sa ovom kašikom za Clunder, donijet će mnogo pogodnosti za vaš život, posebno proces kuhanja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji