.

.

Božićni bombonski ukras Božić Ornament Ornament Xmas Decor za kućnu trgovinu

Božićni bombonski ukras Božić Ornament Ornament Xmas Decor za kućnu trgovinu

Ocjene kupaca:

KM 5.95
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li visoku kvalitetu, ali pristupačni božićni dekor? Želite li kupiti neke praktične zalihe za svoj festival? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš vrhunski ukrasi za božićne bombone moraju se zadovoljiti. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : plastika, pjena, glačalo. - Napravljen od premium materijala, imaju fini detalje o procesu i nisu lako oštećeni. - 72pcs božićni ukrasi za vas, bogat bojama, stilskim i jednostavnim, pogodnim za više scena. - Izbor za ukrašavanje božićnog stabla, kao i odličan ukras za zabave, bankete i vjenčanja. - Široko se koristi u trgovinama, tržnim centrima, hotelima, restoranima, barovima i drugim mjestima koje želite ukrasiti. - Takođe možete poslati svoje prijatelje i porodicu da im puste da ukrasite božićno drvce.
Napravljen od premium materijala, imaju fini detalje o procesu i nisu lako oštećeni. | 72pcs božićni ukrasi za vas, bogat bojama, stilskim i jednostavnim, pogodnim za više scena. | Izbor za ukrašavanje božićnog stabla, kao i odličan ukras za zabave, bankete i venčanja. | Široko se koristi u trgovinama, tržnim centrima, hotelima, restoranima, barovima i drugim mjestima koje želite ukrasiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji