.

.

Povodnik kućnog ljubimca, 4,52x2. Najlonska reflektivna traka Teška kućna ljubimca povodac uvlačivo zaključano brava najlon za kućne ljubimce, za pse na otvorenom mački kućni ljubimci

Povodnik kućnog ljubimca, 4,52x2. Najlonska reflektivna traka Teška kućna ljubimca povodac uvlačivo

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

povodljica za kućne ljubimce, 4,52x2,55 najlonska reflektivna traka Teška kućna ljubimca uvlačiva za zaključak najlon za kućne ljubimce, za pse na otvorenom mačke kućne ljubimce Garantuje visoke tokom hodanja uvlačenje najlonske trake sa jakom oprugom za povlačenjeReflict traka za noćnu vidljivost : 5m teška pasa povodac uvlačiva najlonska vrpca dovoljno gusta za sigurnu svakodnevnu upotrebu. Možete uživati ​​u šetnju i planinaru na otvorenom sa svojim velikim psima. Napravljeno od premium plastičnog kućišta, pobeđenog mehanizma za uvlačenje i izdržljive najlonske vrpce, naša povodac za pse dizajnirana je za izdržljivost da bi se osigurale vaše pse. Drška protiv klizanja koja je ergonomsko dizajnirana da se uklapa u dlan. Vrpca dovoljno gusta za sigurnu svakodnevnu upotrebu. Možete uživati ​​u hodanju i planinaru na otvorenom sa svojim velikim psima.
Specifikacije : Stanje :
Materijal : plastika
Boja : ružičasta, plava Veličina : acccm = inčni 11,5x6,5cm / 4,52x2,55inch
Težina : 100g paket uključuje : 1xpet povodac
Napomene :
1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji