.

.

PUDCOCO LAZY SUSAN Organizator okretnog materijala Rotirajuće plastične šminkere Organizatori kuhinje 10,24 * 1,99in

PUDCOCO LAZY SUSAN Organizator okretnog materijala Rotirajuće plastične šminkere Organizatori kuhinje

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Lazy Susan Organible Organizator ormara - Odljetni, izdržljiv i okolišni sloj, poboljšana snaga zadržavanja proizvoda, i sa anti-kliznim dnom koji osigurava da proizvod neće klizati u Lijeni Susan Organiser za začinjača Organizatori ne-klizača motornih udara mogu se rotirati za 360 ° kako bi se svi predmeti mogu pristupiti lako. Držite začine, začine, biljke, ulja, umake, žitarice i ostale kuhinjske potrepštine u vašoj ostavi ili kabinetu; Organizirajte šampone, klima uređaje, pranje tijela, losioni za tijelo, esencijalna ulja u vašem kupatilu. Savršeno je za organiziranje vaše kuhinje, kupaonice, kućnog ureda, praonica rublja, garaže, zanatske ili hobi sobe i još mnogo toga. Specifikacije :
. Materijal : plastika
. Veličina : 26 * 5cm / 10,24 * 1,99inches
. Boja : bijela
. Stil : Jednostavan i moderan
. Metoda instalacije : podne obloge. Skladište : Skladište kuhinje, desktop skladište itd. Napomene :
. Gore navedeni podaci se ručno izmjerevaju, a doživljava se greška 1-2 cm. Zbog različitih zaslona i lampica, mogu postojati pogreške u bojama. Molimo pogledajte stvarne stavke. Sadržaj paketa
. 1 * Organizator kabineta : Naše pladanj za skladištenje izrađen je od visokokvalitetne plastike, zaštite okoliša i zaštite okoliša, s glatkom i svijetlom površinom, vodootporan i izdržljiv, jednostavan za čišćenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji