.

.

Homemaxs rezanje kose Cape Frizerski haljini brijač za brijač Styling ogrtač za kosu

Homemaxs rezanje kose Cape Frizerski haljini brijač za brijač Styling ogrtač za kosu

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li profesionalnog, a opet razumnog brijača? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš brijač mora ispuniti vaše potrebe, ovaj ogrtač za rezanje kose jedan je od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Boja : ljubičasta
. -Materijal : krpa
. - Veličina : 160. - povećati i elastični ovratnik, gladak i udoban osjećaj ruku, otporan na prljavštinu i ne namakanje. - Podešavanjem zatvaranja metalnih kopča, ovaj brijač za rezanje može uklopiti bilo koju veličinu vrata. Dekolte se lijepo uklapa oko vrata, tako da kosa ne ispada. - Ovaj elegantan krošan ogrtač odgovara i za odrasle i djecu, mušku ili ženu. - Veliki ogrtač za kosu može pružiti potpunu pokrivenost kako bi se spriječilo da kosa pada na odjeću tokom frizure. - Jednostavno u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku pogodnost.
Povećaj i elastičan ovratnik, gladak i udoban osjećaj ruku, otporan na prljavštinu i ne natapanje kroz . podešavanjem zatvarača metalnih kopča, ovaj brijač za rezanje može uklopiti veličinu vrata. Dekolte se lijepo uklapa oko vrata, tako da kosa ne ispada . Ovaj stilski krojeni ogrtač odgovara i za odrasle i djecu, mušku ili ženu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji