.

.

Čaša od nehrđajućeg krig čelika metal viski viski za piće pića čaše pića pića koktel Novelty sok noćni klub zlato

Čaša od nehrđajućeg krig čelika metal viski viski za piće pića čaše pića pića koktel Novelty sok noćni

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis
r Ako tražite savršen poklon za kućne rublje, naše šalice za piće od nehrđajućeg čelika moraju biti dobar izbor za vas. Savršeno za unutarnju blagovaonicu, popločani dio dvorišta ili izleti i ostale otvorene obroke. Kompaktne veličine, prenosive i lagane, lako se prevozi. Šareni izgled je odličan da uživate u pijenju. funkcije
r. -Kolor : zlatni
r. -Materijal : nehrđajući čelik
r. - Bez obzira na to da li želite šalicu viskija, piva ili ledenog čaja nakon dužeg dana, koristeći ovu kriglju, nadogradit će vam dugo očekivano vrijeme odmotavanja. - Kad držite ovu šalicu u ruci, od vode do viskija, sve je ukus u našim kriglama!
r. - kombinacija savremenog i tradicionalnog dizajna! Lijepa šolja za dom, bar, klub itd. - Način za uživanje u pivu, viskiju, vinu, čaju, vodi, pića i ostalim pijenjima, donesite više uživanja. - Odlično za zabavu i zabave! Ili izdvojite i impresionirajte u svojoj kuhinji, dodatni dekor za vaš dom. Bez obzira na to da li pogriješite šalicu viskija, piva ili ledenog čaja, koristeći ovu kriglju, nadogradit će vam dugo očekivano vrijeme odmotavanja . Kad držite ovu krigu u ruci, iz vode do viskija, sve je u našem našem jeziku Šolice!.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji