.

.

Bestonzon jajet hlače protiv prskanja šljiva za pečenje otporna na ploču za pečenje

Bestonzon jajet hlače protiv prskanja šljiva za pečenje otporna na ploču za pečenje

Ocjene kupaca:

KM 6.25
Od robe
U skladištu

Opis
Ako tražite poklopac otporan na pljusak s pouzdanim i razumnim cijenama, reći ću vam da je naša poklopac otporan na prskanje. bit će vaš najbolji izbor. Usvajamo iz sigurnog materijala, tako da možete zadržati. to dugo vremena. Lijep kuhinjski alat za vas. funkcije
. - Boja : bijela crvena
. - Materijal : PP, silikon
. - Veličina : oko 34,00x31,00x1,00cm / 13,36x12. - Stavka se proizvodi s premijskim materijalom za izdržljivu i upotrebu za višekratnu upotrebu. - Ovaj zaštitni poklopac je pogodan za razne lonce u različitim veličinama, tako da je vrlo praktično. - Sigurno bi bio savršen alat za snabdevanje kuhinjom za upotrebu. - Sigurno za upotrebu, umjerene veličine, jednostavno za čišćenje, jednostavno za skladištenje, jednostavno za upotrebu. - Pogodno za većinu posuda za miješanje, eliminira zabrljavanje i pomaže u smanjenju vremena čišćenja.
Stavka se proizvodi s premijskim materijalom za izdržljivu i upotrebu za višekratnu upotrebu. | Ovaj zaštitni poklopac pogodan je za razne lonce u različitim veličinama, tako da je vrlo praktično. | Sigurno bi bio savršen alat za opskrbu kuhinjom za upotrebu. | Sigurno za upotrebu, umjerena veličina, jednostavna za čišćenje, jednostavna za skladištenje, jednostavan za upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji