.

.

Voćna ladica od nehrđajućeg čelika desertna ploča za tortu europsku stilu ploče voćne ploče ploča ploča

Voćna ladica od nehrđajućeg čelika desertna ploča za tortu europsku stilu ploče voćne ploče ploča ploča

Ocjene kupaca:

KM 20.00
Od robe
U skladištu

Opis
Posluživanje ladice je lijepo dizajnirano u europskom stilu da donese novu iskru u vaš dom i kuhinju. Ovo je prekrasna ladica za uživanje, izrađena od vrhunskog materijala od nehrđajućeg čelika, izdržljiva za dugačku upotrebu. Možete pohraniti bombone, grickalice, čokoladu, sušeno voće itd. Prikladni kapacitet je prikladan za pohranu raznih vrsta hrane. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Lagana i kompaktna veličina, prenosiva, tanjur je takođe pravilan da bi se izletilo na otvorenom. - Pogodno za svakodnevnu upotrebu ili ukras za dom i festival, kao što su stranke, bankete, okupljanja, svadbene prijem i dom ukrase itd. - Može držati grickalice, deserti, voće, matice, bombone, kolače itd. Ili ga možete pohraniti kao sundries, poput pohrane tipki. - Savršeno za vaš kontratop ili stolni stol, jednostavan, ali atraktivan dizajn osigurava obilje voća. - Delikatni dizajn prikazuje elegantan izgled za vašu radnu površinu, može biti sjajan dekor za vaš dom.
Lagana i kompaktna veličina, prenosiv, tanjur je također pravilan za snimanjem na izletištu na otvorenom. Pogodno za svakodnevnu upotrebu ili dom i festivalski ukras, kao što su stranke, dosjeci i domove itd .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji