.

.

3,5L Zamjenska korpa za izmjenu zraka za zrak Kuhinjska košarica za odvod

3,5L Zamjenska korpa za izmjenu zraka za zrak Kuhinjska košarica za odvod

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Tražite profesionalcu, a opet pristupačne košarice za vazduh? Pretražite čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naša profesionalna košarica za zrak Fryer mora se upoznati s vama. To je jedan od najboljih izbora za vas. funkcije
r. -Materijal : liveno gvožđe. -Ova zamjenska korpa za vazduh Frier izrađena je od premium materijala, osigurati njegovu izdržljivost. - To je sjajan dodatak za vazdušni friz, vrlo praktičan. - Sadrži glatku, košara je jednostavna za čišćenje perilicom posuđa. - Možete napraviti ukusnu pizzu, pileća krila, odrezak i prženo povrće više hrane odjednom. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva.
Lista pakiranja : 1 x Korpa za prženje Ova zamjenska korpa za prženje je izrađena od premium materijala, osigurati njenu izdržljivost . Odličan dodatak za zračni frieler, vrlo praktičan . Sastala je, košarica je jednostavna za čišćenje posuđa . Možete napraviti ukusnu pizzu, pileća krila, odrezak i prženo povrće više hrane . Ima jednostavan dizajn, ali ima jednostavan dizajn, ali Vrlo praktično u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji