.

.

bvgfsahne smiješne crtane kućne igračke za magarce su pogodne kao rođendanski pokloni za prijatelje i razrednike

bvgfsahne smiješne crtane kućne igračke za magarce su pogodne kao rođendanski pokloni za prijatelje

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Smiješne crtane kućne ljubimce za pljuske igračke pogodne su kao rođendanski pokloni za prijatelje i razrednike
Karakteristike :
Elaborat dizajn : Inoviramo jedinstvene tkanine, ispune i tipove životinja. Od stvarnih punjenih životinja do životinja izvučenih iz dubine naše mašte, to smo učinili.
meke i himbilne igračke posebno dizajnirane za djecu : plišane igračke karakterišu punjenje čestica na dnu, koje se mogu udobno sjediti u vrtiću Ili igraonica, a ne u torbi za njegu djece.
Poklon za plišane ljubitelje lutke svih dobnih skupina : Osim mekanog i slatkog, obično postoje neke zanimljive i ćudljive stvari - ličnost je uvijek ogroman dizajn. Pliša igračke su pogodne za sve uzraste.
promovira samo udobnost i empatiju : Pretvaranje igranje pomaže razviti empatiju i društvene vještine, baš kao što djeca vide svijet drugim očima drugih. Briga o njihovim krznenim prijateljima pomoći će uložiti Fondaciju za buduće odnose sa krznenim prijateljima.
držite našeg brenda : Ako pročitate ovaj članak, naći ćete igračku i marku koji se stvarno brine o tome.
< BR> Materijal za punjenje : PP Pamuk
Dimenzije : 8,66 * 7,87 inča
uključujući : 1 plišana igračka
Ova plišana igračka izrađena je od super mekih kratkih plišana i oseća se vrlo mekanim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji