.

.

Math Games igračka sa LCD pisanjem tableta u ranom učenju matematičke aritmetičke vježbe USB punjenje dodatnim dodavanjem substracije umnožavanje i divizija usmena igračka za igračke Montessori

Math Games igračka sa LCD pisanjem tableta u ranom učenju matematičke aritmetičke vježbe USB punjenje

Ocjene kupaca:

KM 10.99
Od robe
U skladištu

Lista dijelova :
1 × matematička edukativna igračka
1 × USB kabel za punjenje
1 × olovka
1 × priručnik za proizvod
Istakni opis :
[2 u 1 igračku za rano učenje] Ovaj proizvod nije samo igračka matematičke igre, već i tablet za pisanje Djeca ne mogu samo naučiti aritmetiku, već i na njemu crtati. Može poboljšati vještine čitanja i diktiranja djece.
[učenje matematičke igračke] Ovaj proizvod ima 5 različitih načina za vaše dijete da nauči dok igra. Djeca mogu naučiti osnovni algoritam dodavanja, oduzimanja, umnoženja i odjeljenja kroz zabavne igre i stalno magistrirati matematičke logičke vještine.
[Igrački režim putovanja] Proizvod ima 3 različite igre, prvo se pamti Brojevi, drugi je uspoređujući brojeve, a treći se smanjuje pravila. Svaka utakmica ima 5 nivoa, svaki sa 5 pitanja, a svaki nivo progresivno otežava. Ova vrsta progresivne igre može pomoći djeci da se poboljšaju i postanu zainteresirani za učenje.
[USB punjenje] Ova igračka može se koristiti 10 sati nakon punog napunjenog. Automatski će se isključiti nakon 10 minuta bez upotrebe, što je vrlo uštedu energije. Omogućuje djeci da nauče zabavnim i zabavljaju se učenjem.
Funkcija ručno oslikana ploča] Funkcija ručno crtane ploče pomaže djeci da nauče pisanje brojeva dok ih uči.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji