.

.

Gecheer Car Stereo MP igrač jednostruka din s carplay android auto podržava hands-besplatna poziva USB reprodukcija telefonske veze Pomoć za volan

Gecheer Car Stereo MP igrač jednostruka din s carplay android auto podržava hands-besplatna poziva USB

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

5-inčni prijenosni automobil sa visokim bistrim digitalnim ekranom osjetljivim na dodir, priključak, podršku Carplay i Android Auto, oslobodite ruke i vodite vožnju sigurnijim Podržava se unazad pomoć da vam pomogne u parkiranju vašeg automobila na pravom mjestu. Karakteristike :
. High-Clear Zaslon : 5 inčni stereo uređaj automobila sa visokim jasnim zaslonom osjetljivim na dodir, osjetljiv odgovor, visoka rezolucija i jednostavan za rukovanje. Sa šarenim gumbom koji čine hladnjak unutrašnjosti automobila. Veza : Korištenje BT5.1 čipa, signal je stabilniji, brzina prijenosa je brži, može se automatski upariti s većinom telefona i podržava reprodukciju bez ruku i audio reprodukciju. Telefon Venk : Podržava Carplay za IOS telefone i Andriod Auto za Android telefone, podržava glasovnu kontrolu, oslobađa vaše ruke, omogućava vam da se koncentrirate na uslove na cestama i čini vožnju na cestama i čini vožnju na cestama i čini vožnju sigurnijim. multifunkcionalni USB sučelje : sa više USB sučelja, ne može se koristiti samo za USB uređaje, već podržava i reprodukciju audio, video i slika, a kompatibilan je s različitim formatima datoteka. Reversing Assist : opremljen inteligentnim reverzijskim putanjem puta, automatski se prebacuje na video zapise u reversing-u kada postoji signalni ulaz, pomaže vam da se na desnom mjestu brzo i precizno i ​​ne pomaže.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji