.

.

Halloween ukrasi Halloween Party favorizira mikro pejzaž čari male smole

Halloween ukrasi Halloween Party favorizira mikro pejzaž čari male smole

Ocjene kupaca:

KM 9.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od cerebroey iz Joybuy Marketplace Opis
. Izvrsna je, jedinstvena i izdržljiva za upotrebu. Sve prednosti ukrasa koje želite mogu se odraziti na ovaj mikro krajolik ukras. Vrlo je pogodan za uljepšavanje vaše Noć vještica. Izrađen je od smole materijala za izdržljivu za upotrebu. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : smola
. -Mada materijala za smolu i fino zanatstvo, odličan je za ukras za Noć vještica. -Bojalni oblikovani dizajn, čini vašu zabavu za Noć vještica radosnijom i divnijom. - Postavite ga na radnu površinu, ormar, ormar, stolicu ili bilo koje drugo mjesto koje želite. - Također može koristiti i za ukrašavanje vaše stranke, također savršeno za uporabu za uživanje, Halloween Candy vrećice . -Pričible za Halloween party, dječja zabava, jednostavna za dodavanje svečane atmosfere.
Napravljen od materijala za smolu i fino zanatstvo, odličan je za ukras za Noć vještica. | Dizajn podobnog oblika, čini vašu Noć vještica radosnijom i divnijom. | Stavite ga na radnu površinu, ormar, ormar, stolicu ili bilo koje drugo mjesto koje želite. | Također može koristiti i za ukrašavanje vaše stranke, također savršeno za uporabu za uživanje, za Halloween Candy vrećice.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji