.

.

Lanac žičane nosač, najlonski vučni lančani temperaturni otpor PA za CNC alatni stroj

Lanac žičane nosač, najlonski vučni lančani temperaturni otpor PA za CNC alatni stroj

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Lanac žičanog nosača, nylon vučna temperatura
Interna veličina : cca.6in
Dužina : Približno.4in - Upotreba : 1. Pogodno za upotrebu u kretanju sa povratnom opremom. Može ugraditi u kablovima, uljnim cijevima, cijevima, vodovodnim cijevima itd. Za igranje uloge vuče i zaštite
2. Pokret u malom buku i veliku brzinu, otporan na habanje 3. Široko se koristi u CNC mašini, elektroničkoj opremi, mašinama, kamenim strojevima, strojevima od stakla, strojevi za vrata i prozore, mašine za ubrizgavanje, robot, automatizirana skladišta, automatizirana skladišta, itd.
Lista paketa :
1 x najlonski lanac za povlačenje
Napomena :
1. Ručno mjerenje potrebno je ako se teško nosi ili ne označava specifikacijama. Kad se pomični terminal savije u "U" oblik, duže će ležati ravan, ali cijeli lanac ne može položiti ravnomjerno ravan zbog predjela. ojačani najlon PA66 materijal : Usvojite odličan najlonski materijal od najlona, ​​ima bolju žilavost nego obični lanci za vuču, nije lako razbiti, ima dobru izdržljivost . stabilan je na visoku i nisku temperaturu, minimalni može izdržati -40 stepeni Celzijusa i maksimalna otpornost na temperaturu u kratkom od 80 stupnjeva Celzijusa čak i 100 stepeni Celzijusa u kratkom 100 stepeni Vrijeme .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji