.

.

Narukvica izrada odbojke perle DIY odbojke perle nakit DIY akrilne sportske perle

Narukvica izrada odbojke perle DIY odbojke perle nakit DIY akrilne sportske perle

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovi odbojka perle su izrađeni od dobrog materijala, koji je pogodan i savršen za nakit kao što su ogrlica, narukvica i tako dalje. Možete napraviti komad moderne nakita za svoje dijete, prijatelje, obitelji, prijatelja i za sebe. Svidjet će se sigurno. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : akril
. - Metoda korištenja je jednostavna i neće vas preuzeti previše vremena da biste radili vlastite zanate. - odbojkaška perlica prihvaća premium akrilni materijal, nije lako izblijediti, izvrsno izgled, možete ih koristiti s povjerenjem. - Veličina je kompaktna i prikladna, a površina je glatka, a lako im je za upotrebu. - Napravite ih sa porodicom, uživajte u zabavi i povećajte osjećaje između vas i vaše porodice. - Široko se primjenjuju za izradu ukrasa, dječjih igračaka, nakita, svadbenih ukrasa i drugih zanatskih projekata.
Metoda korišćenja je jednostavna i neće vas odvesti previše vremena da biste vidjeli svoje previše vremena Ona odbojka. Učinite ih svojim porodicom, uživajte u zabavi i povećajte osjećaje između vas i vaše porodice . Široko se primjenjuju za izradu ukrasa, dječjih igračaka, nakita, svadbenih ukrasa i drugih zanatskih projekata.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji