.

.

Twowood univerzalni sigurnosni sigurnosni sigurnosni pojas nosač za podešavanje nosača kopča

Twowood univerzalni sigurnosni sigurnosni sigurnosni pojas nosač za podešavanje nosača kopča

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Specifikacije :
Ovaj je proizvod instaliran na sigurnosnoj pojasu za smanjenje trenja između odjeće i sigurnosnih pojaseva, smanjiti pritisak sigurnosnih pojaseva na ljude i povećati osjećaj udobnosti. Dizajniran sa otvorenim zatvaračima, tako da vam je prikladno podešavanje dužine sigurnosnih pojaseva. Napravljen od gore-standardnog računara i ABS materijala što ga čini sigurnim, snažnim, izdržljivim i pouzdanim. Naziv predmeta : Clip sigurnosnog pojasa
. Količina : 2pcs
. Materijal : PC, ABS
. Značajke : izdržljiv, jednostavan za instaliranje, pribor za sigurnosni pojas
.3cm x 1,9cm x 1,4cm / 3,27 "x 0,75" x 0,55 "(približno)
. Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, the Boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da dopustite laganu razliku dimenzije zbog različitog ručnog mjerenja.
Paket uključuje :
2 x sigurnosni pojasevi Proizvod se instalira na sigurnosni pojas za smanjenje trenja između odjeće i sigurnosnih pojaseva, smanjite pritisak sigurnosnih pojaseva na ljude i povećajte osjećaj komfora. Dizajniran sa otvorenim zatvaračima tako da podesite dužinu sigurnosnih pojaseva . Napravljen od gore-standardnog računara i ABS materijala što ga čini sigurnim, snažnim, izdržljivim i pouzdanim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji