.

.

Mini tog zaptivač prijenosni toplotni vakuumski zaptivač plastični zaptivač mini food za breze za plastične vrećice skladištenje hrane

Mini tog zaptivač prijenosni toplotni vakuumski zaptivač plastični zaptivač mini food za breze za plastične

Ocjene kupaca:

KM 26.50
Od robe
U skladištu

Please kindly noted that this item is sold by tengfeiqihang from Joybuy marketplaceFeatures : Sealer torba : Mini bager napravljeno od visokokvalitetnog ABS materijala. Ova vreća za brtvljenje hrane je odlična za kuhinju, ribolov, kampiranje, putovanja i još mnogo toga. Unutarnja pokrov za brtvljenje visoke temperature i sigurnosni klizni poklopac osiguravaju sigurnu upotrebu, što je dobar pomagač za dom.
uštedite svoj novac i vrijeme : Torba za čip toplinu mini mini pomažu vam za skladištenje Prepusti prehrambena hrana, grickalice, voće i tako dalje. Može izbjeći otpad, ali i rast kalupa i držati hranu svježinu i ukus. Samo trebate pritisnuti i povući mini rezač da biste otvorili torbu ili ekspresnu kutiju.
Ne trebate zaprešiti : sa ažuriranim tehničkim, ovom ručnom čuvanju hrane bez obzira na ručno čuvanje hrane vrlo jednostavno Predgrijavanje. Kada pritisnete poklopac, visoka efikasnost i grijanje niskog gubitka trenutno dostiže temperaturu za brtvljenje. Postavite torbu da budete zapečaćeni u sredinu, a zatim ga pomaknite uz ivicu bilo koje torbe pri sporim i stalnim brzinama za nepropusno brtvljenje.
držite hranu svježi i ukus : zaptivač torbi za Dizajn plastičnih vrećica za hranu sa usvajanjem napredne tehnologije mikro grijanja za brzo i ravnomjerno zapečatite torbu, učinkovito zapečati i blokirati prašinu u zraku.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji