.

.

Imitacija porculanske kašike za stolove crne smrznute imitacije porculanske kašike

Imitacija porculanske kašike za stolove crne smrznute imitacije porculanske kašike

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo su neke kašike, napravljeni su od melaminskog materijala, oni su izdržljivi i sigurni. Jednostavan dizajn je praktičan, pogodan za dom ili hotel itd. Imaju dobru detalje o izradi, vi ćete ih dugo koristiti. Zaslužujete da imate jedan set. funkcije
. -Materijal : melamin. -Melaminske kašike savršene su za držanje kolača, deserta, kafe i drugih ukusnih namirnica. -Pričnica za domove, hotele, restorane, ugostiteljstvo, porodičnu blagovaonicu i tako dalje. - Izvrsni izgled čini ih dobrim ukrasima na vašem trpezarijskom stolu. - Upotreba visokog materijala je zdrava, izdržljiva, praktična i sigurna. - Ergonomska dizajna rukovanja ugodno je zadržati i jednostavan za rukovanje.
Melamine kašike savršene su za držanje kolača, deserta, kafe i drugih ukusnih namirnica. Pogodno za kuće, hotele, restorane, ugostiteljstvo, porodično blagovaonice i tako dalje . Izvrsna izgled čini ih dobrim ukrasima na vašem trpezarijskom stolu . Upotreba visokog materijala je zdrava, izdržljiva, praktična i sigurna. Ergonomska dizajna ručke udobna je i jednostavna za rad.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji