.

.

Božićni ukras ručno rađeni leptir, atraktivni ukrasni ukrasni pribor Svečanog ukrasa Božićne imena Peather Memory Bauble za odmor

Božićni ukras ručno rađeni leptir, atraktivni ukrasni ukrasni pribor Svečanog ukrasa Božićne imena Peather

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis :
Usvajanje ispisa leptira i ručno oslikano, ovaj privjesak je dobro izrađen i nije lako izblijediti, što donosi bogatu božićnu atmosferu u vaš dom
Ova božićna memorijska lopta je luksuzna, antikva Dizajnirani ukras i poseban dar za spomen u znak koji je preminuo, koji je mogao biti obješen na božićno drvcu.
Građevi od plastičnog materijala.
širina ovog proizvoda je 8cm a visina je 8cm.
Stvorili smo originalni, klasični anđeonski ukras sa anđela sa "Imam anđeo na nebu " ugraviran na nju kako bi se tog osobi snažno podsjetio na utjecaj na naš život.
Naziv predmeta : Božićni privjesak < Br> Materijal : Plastika : Karakteristike : Handmade, Komplementirajte, dugotrajne veličine Detalji : l : 8cm / 3,15 ", W : 8cm / 3,15 ", h : 8cm / 3,15 "( Cca.)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da omogućuju neznatnu promjenu dimenzije zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje :
1 x božićni privjesak za bodljike i vrtne stranke Dobavljač za zabavu Ostala strana isporučuje božićni privjesak i pad ukrase. Ima izuzetno izradu, prekrasan izgled i jedinstvenu osobnost. Cijena je razumna i Stil je jedinstven .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji