.

.

Podesite beton Chisel Rock Chisel Set zidarski alat Teška kosela

Podesite beton Chisel Rock Chisel Set zidarski alat Teška kosela

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li profesionalnog, a opet razumnog betonskog dleta? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš zidarski dlem mora ispuniti vaše potrebe, ovaj betonski dlijeh jedan je od najboljih izbora za vas. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. -Materijal : hrom-vanadijum čelik, PVC
. - Veličina : 25. - hromirani čelik od vanadenog vanadijuma za oštrene i zadebljane krajeve. Ima karakteristike visoke tvrdoće, velike čvrstoće, visoke izdržljivosti i anti-hrđe. - Ergonomsko dizajnirano mekoj ručni štitnici kako bi se spriječilo pretjerano umor i neklizajući, aksorpciju udara. - Udoban prianjanje i velik zaštita od ključa od kutnih ili propuštenih hitova. - Meka gumena gumena poklopac koji apsorbiraju šok je neklizajući. Jednostavan za obavljanje teških radova i napravite precizne rezove. - Savršeno za obradu metala i zida, odlično za rezanje i cijepanje tvrdog rocka, cigle, betona i više.
Kromirani čelik od vanadiona za oštrene i zadebljane i zadebljane, hladno dlijeto, dlijeto, kamen, kameni dlijeto, kameni kosilica, kamen betona, dlijeto za rušenje, dlijeto za rušenje, dlijeto Za rezbarenje, dlijeto za skaliranje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji