.

.

Felt sauna šeširi Žene saune kapice Prozračne saune kape kupaonica tuš kape

Felt sauna šeširi Žene saune kapice Prozračne saune kape kupaonica tuš kape

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Ovaj praktični i prozračni saunski šešir izrađen je od osjećaja materijala, izdržljivo dugo vremena za upotrebu. Posebno dizajniran za korištenje u sauni pare, kupaćim ili više navrata. Udobno nošenje, lagano i pouzdano, može ponuditi dodatnu udobnost i opuštanje za vas. funkcije
. -Kolor : Različita boja. -Materijal : filc. -Made od premium filmova materijala, ovaj saunački šešir je podatan i ugodan za vaše dugo vremena za nošenje. - da se glava i kosu drži od pregrijavanja tokom spa, saune ili drugih povezanih aktivnosti. -Ova šešir za kosu za kupanje je ugodno nježno, dobro je dodirnuti, prozračno, lagano, glatko, odgovara vašim potrebama. - Veličina može biti prikladna za većinu žena, savršenog za prirodnu kosu, kovrče i dugu kosu itd. -The small hanging design can let it be hung easily, giving you much more convenience to store.
2 x Sauna Hats. Napravljen od premium filmova materijala, ovaj saunatski šešir je podatan i ugodan za vaše dugo vremena za nošenje. Cilj je da vam zadrži glavu i kosu od pregrijavanja tokom spa, saune ili drugih povezanih aktivnosti. Ova kapu za kosu za kadu je ugodno nježno, dobro je dodirnuti, prozračan, lagan, gladak, odgovara vašim potrebama.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji