.

.

Resin plijesni devet za palače u obliku okvira u obliku okvira u obliku okvira Pluto, Personalizirani foto silikonski alat za izradu uređenja suvenira

Resin plijesni devet za palače u obliku okvira u obliku okvira u obliku okvira Pluto, Personalizirani

Ocjene kupaca:

KM 6.57
Od robe
U skladištu


Karakteristike :
. Silikonski materijal : Kalup za foto okvir izrađen je od visokokvalitetnog silikona, višekratnog i jednostavnog za pranje, meka i nije lako oštećeno i ima dug radni vijek. DIY Trajni suveniri : Sipajte pripremljenu AB ljepilo u polovinu kalupa, stavite ga na fotografiju nakon učvršćivanja, pritisnite Stan, a zatim ponovo izlijte AB ljepilo. Može se osloboditi nakon što se učvršćuje za oko 24 sata. Kako uraditi : Nakon završetka gotovog proizvoda, nanesite UV ljepilo na mjesto koje je potrebno urediti, a zatim zalijepiti ukrase, a rad je završen nakon stvrdnjavanja. Najbolji izbor za poklone : ​​Ručno izrađeni fotookvir u obliku srca pun je iskrenosti, bilo da se radi o porodici, prijateljima ili ljubavnicima, to je neodoljiv poklon bilo da je važan odmor ili rođendan. Jednostavan za upotrebu, jednostavan rad i brza proizvodnja. Paket uključuje :
. 1 komadni silikonski kalup
. Specifikacije :
. Materijal : silikon
. Veličina : Približno. Napomena :
. Molimo vas da omogućite greške 1-2cm zbog ručnog mjerenja, pls provjerite da vam ne smeta prije nego što naručite. Zbog razlike između različitih monitora, slika ne može odražavati stvarnu boju predmeta.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji