.

.

DZNILS SLOW BIDERIDER BECIDER za 6QT silikon za ponovnu upotrebu Silikona sporog kuhalica otporan na razdjelnik Slow Cooker Dijelovi za kuhanje Umetanje posuđa Sigurno spori štednjak Umetanje obloga za hlađenje

DZNILS SLOW BIDERIDER BECIDER za 6QT silikon za ponovnu upotrebu Silikona sporog kuhalica otporan na

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Popis dijelova :
2 × Položaj divider za kuhanje
Istaknite Opis :
[Odgovara 6 QT sporih štednjaka] Ovaj spor ploča za kuhanje mjeri 167 × 13cm / 6,57 × 5,11 in koji Pogodan je za većinu 6 QT sporih štednjaka. Prije kupovine provjerite dimenzije. Praktičan i izdržljiv. Savršen je poklon za ljubitelje za kuhanje izrađujući različitu ukusnu hranu.
Obrok odjednom] Paket dolazi sa 2kom sporog obloga za divider za kuhanje koji pruža lakši i praktičniji način za kuhanje 2 različite hrane ili iste hrane u različitom ukusu istovremeno. Olakšajte kuhanje što štedi vrijeme kuhanja 2 vrste ukusne hrane. Savršeno za pripremu obroka za porodicu, zabavu, okupljanje i još mnogo toga.
[Produžite uslužni vijek trajanja sporog kuhanja] Ovaj spor ploča za kuhanje održava lonac za kuhanje iz ljepljive ostatke hrane, ogrebotina i pukotina. Proširite vijek trajanja sporog štednjaka. I bit će prikladnije čišćenje sporog štednjaka.
[Perilica posuđa Safe] Ovaj silikonski spor ploča za divider za kuhanje meka je, fleksibilan, nonstick i lagan za čišćenje. Sigurno je to perilica suđa, sačuvajte naše vrijeme i energiju. Na raspolaganju su oba pranja ručnih pranja i suđa. Predlaže se da se umetaju spor umetnik štednjaka u mješavini sode za pečenje i vode za lakše čišćenje.
[Sigurni silikonski materijal i nepropusnost] Ovaj usporeni obloga za kuhanje izrađen je od silikona odlikovanog kruga, Koji je BPA besplatan, netoksičan i ima super otporan na toplinu do 446 ℉. Takođe, to je nepropusna, otporna na otpornost, fleksibilna i nije lako slomiti ili deformirati.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji