.

.

Etereauty nehrđajući čelik zečji čari lijepi zeko privjesci za izradu nakita

Etereauty nehrđajući čelik zečji čari lijepi zeko privjesci za izradu nakita

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo su neki privjesci nakita, izrađeni od sigurnih i izdržljivih materijala od nehrđajućeg čelika, koji se mogu dugo koristiti. Ovi su čari tretirani s dobrim izradom i mogu se sigurno koristiti. Čari su dizajnirani u ljupkoj zec obliku i mogu se koristiti za stvaranje ljupke ogrlice, narukvice, lanca džemper itd. funkcije
. - Boja : srebro. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : O 1,50x1,00x0. - izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, jak je i neće se lako oštetiti. - Privjesci koji su savršena kombinacija sjajnog izgleda i savršene tehnike. - Savršeno za ručno rađene radove, patentni zatvarač, ogrlica, narukvica, lanac džemper itd. - Odličan izbor za Valentinovo, rođendan, majčin dan, godišnjice pokloni za vaše prijatelje. - Pakovanje sadrži 10 privjesaka od zeca, dovoljno količine za ispunjavanje vaših potreba za diiyom.
10 x privjesci. Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, on se ne može lako oštetiti . Privjesci koji su savršena kombinacija sjajnog izgleda i savršene tehnike . savršena za ručno izrađene rukotvorine, ogrlicu, narukvica, lančanik džemper, itd . Odličan izbor za Valentinovo, rođendan, majčin dan, godišnjice Pokloni za vaše prijatelje .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji