.

.

Naljepnice za listove Halloween za paste za licu Pumpkin naljepnice za zabavu za žene muškarci

Naljepnice za listove Halloween za paste za licu Pumpkin naljepnice za zabavu za žene muškarci

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Smiješna pahuljica, duh, lubanja i šišmiša izrađuju se papirnim materijalom. Lako se prijaviti i lako se ukloniti bez ostavljanja ljepljivih ostataka. lako ljepilo ravno na lice, zglob, gležnjevi. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, siguran za upotrebu i pokušaj. Funkcija
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : papir. - Veličina : oko 30x20x0. - Pogodno za bilo koji čist glatki zid, pločice, prozore, metal, ormar, plastiku. - Jednostavan za primjenu, jednostavan za uklanjanje bez ostavljanja ljepljivih ostataka. - i siguran papirni materijal je praktičan. - ZEMLJI DIZAJN ELEMENTA je sjajan ukras za spavaću sobu, dnevni boravak i tako dalje. - Može se zabiti na lice, zglob, gležnjeve stopala kao i ostale dijelove vašeg tijela. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala!
r. Pogodno za bilo koji čist glatki zid, pločice, prozori, metal, ormar, plastiku . jednostavan za primjenu, jednostavan za uklanjanje bez napuštanja ljepljivih ostataka . visokokvalitetni i siguran papirni materijal je odličan ukras za Spavaća soba, dnevni boravak i tako dalje .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji