.

.

Dokalor Ručni ručni ručni rubovi drveta Frizeri FARC Trimer Namještaj za brtvu nameštaja za brtvljenje komova Chemfer Wood Burr Filet strugač aluminijumske legure Alat za obradu drveta

Dokalor Ručni ručni ručni rubovi drveta Frizeri FARC Trimer Namještaj za brtvu nameštaja za brtvljenje

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ovaj ručni trimer luka može vam pomoći da uklonite burre iz drvene brtve lako, njegova mala i jednostavna za rukovanje, dođite i pokušajte!
. Karakteristike :
. Prijenosna veličina : Ovaj lučni trimer s prenosivom veličinom i jednostavan za nošenje, ovaj alat možete lako staviti u torbe za alate. Jednostavan za rukovanje : Pomoću ovog alata možete brzo završiti sredstvo za uklanjanje uklanjanja, nijedan drugi alati nisu potrebni. Praktični alat za odbacivanje : Ovaj lučni trimer koristi se za uklanjanje burdova iz traka za brtvljenje drveta. Preferirani materijal : Ovaj alat je izrađen od aluminijskog legura materijala i može isporučiti dugo vrijeme usluge, ne trebate ga često mijenjati. 4 Vrste opcionalno : Postoje 4 različite vrste za vas za odabir : R-1 tip je pogodan za guste ili tanke trake za ivice, pogodne za ivice debljine 0,8-2,0mm, R-2 tipa Pogodan je za gumene trake za ivice, pogodne za ivice, debljine 1,5-2,0mm, R-3 Vrsta je pogodna za drvene daske Chamfer. Četvrti tip sadrži jedan R-1 i jedan R-2. Specfications :
.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji