.

.

Gwong Božić divan santa claus gnome dekor šešir za vinski poklopac za vino za Xmas Party

Gwong Božić divan santa claus gnome dekor šešir za vinski poklopac za vino za Xmas Party

Ocjene kupaca:

KM 4.95
Od robe
U skladištu

Specifikacije :
GNOME će biti savršen način stvaranja trajnog, ljubavnog memoriranja viseći personalizirani ukras na vaše božićno drvce ili slanje porodicama i prijateljima kao poklon za odmor. Bezličan Djed Mraz ne može se koristiti samo kao ukrasi za boce vina, ukrasi za vodu, ali može se objesiti i na božićnim drvećem, trijemima i drugim mjestima, a mogu se koristiti i kao poklon torbe za male dodatke. Pogodan je za dom, vrt, pokrov za boce za vino, umjetni brad Božićni dekor, Xmas Santa Claus set, kuhinju, blagovaonicu i bar. Naziv predmeta : šešir za boce
. Materijal : flanel
. Značajke : Fina izrada, dekor zabave, božićni ukras
. Veličina : 9cm x 22cm / 3,54 "x 8,66" (približno)
. Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo, molimo molimo da se razlikuje razlika za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Paket uključuje :
. 1 x HOTCH kapa
Molimo kontaktirajte nas kako biste bolje riješili bilo kakva pitanja prije nego što napustite neutralne ili negativne povratne informacije. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se korisničkoj službi. GNOME će biti savršen način stvaranja trajnog, ljubavnog memorija viseći personalizirani ukras na vašem božićnom stablu ili slanjem u obitelji i prijatelje kao poklon za odmor.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji