.

.

Halloween Ghost Ornament Desktop Svjetlosna smola za vješticu

Halloween Ghost Ornament Desktop Svjetlosna smola za vješticu

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Opis
Skulptura za smolu idealna je za ukrašavanje božićnih drveća, kreveta, stepenica, kamina, kuća, hodnika i tako dalje, a može učiniti čitavu kuću punu radosne svečane atmosfere. Užareni ornament za Noć vještica također je odličan izbor poklona. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : smola
. -Preplite na tipki baterije (uključeno)
. -Made izdržljive i sigurne smole, halloween užarena gup duhova dugotrajna je i pouzdana, koja se može koristiti duže vrijeme. - Duh Noć vještica duh sa izvrsnim detaljima i živopisan izgled izgleda sjajno da li je prekidač svjetla uključen ili isključen. -Koktor za Halloween Ghost Ornament dizajniran sa prekidačem na dnu jednostavan je za uključivanje / isključivanje. -S finom izradom, Halloween Svjetla vještica izgleda posebno i kreativno, što je lijep dekor za vaš dom na Noć vještica. -Gag Eat za Halloween, karneval, Ghost Festival, ukletsku kuću zabavu i druge događaje.
Napravljena od izdržljive i sigurne smole, halloween užaren statuu duhova dugotrajan je i pouzdan, koji se može dugo koristiti. Duh za Halloween s izvrsnim detaljima i živopisni izgled izgleda sjajno je li prekidač za svjetlo uključen ili isključen .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji