.

.

Pseurrlt igračke za bebe Proizvodi Silikonske igračke šuplje igračke za bebe igračke za dječje gume za bebe slamde za djecu za dječake

Pseurrlt igračke za bebe Proizvodi Silikonske igračke šuplje igračke za bebe igračke za dječje gume

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Yefenaaw iz Joybuy Marketplace proizvodi silikonske igračke šuplje igračke za bebe dječje gume za bebe slamde obrazovanje
[ ] Šuplji dizajn pruža pritisak. Dužina 6,3 inča i promjer 0,7 inča omogućavaju majici djeci da lako shvate crijevo. Ova slama za bebe ima 6 mekih masažnih zuba s različitim tvrdoćom na oba kraja, što može učinkovito masaža i iritacije.
[Poklon] mali pokloni za djevojčice i dječake na Božić, rođendan ili. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, molimo kontaktirajte nas na vrijeme.
[Materijal] Mekani silikonski materijal za hranu, ne, u skladu sa i standardima, i izdržljivo.
1x silikonska cijev : [lako Čista] oblikovanje, glatke i ivice, 50 ℃ 230 ℃, ne plaše se visoke temperature, lako se očisti s blagim sapunom, vodenim i žvakaćim četkom za štap (uključeno, većina gumena igračaka može se lako očistiti!) [Višestrukih boja] Različite svijetle boje pogoduje se razvoju i male dječije pomoći poboljšavaju pažnju djece, vježbaju fleksibilnost očiju, a može obogatiti i dječju sposobnost koordinacije / ručnog očiju, što je pogodno za i malu djecu tokom.
[] Šuplji dizajn pruža pritisak. Dužina 6,3 inča i promjer 0,7 inča omogućavaju majici djeci da lako shvate crijevo.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji