.

.

Lixada Men Biciklistički dres set prozračne košulje za brzo sušenje kratkih rukava i pjenastih kratkih kratkih hlača MTB Biciklistička odjeća

Lixada Men Biciklistički dres set prozračne košulje za brzo sušenje kratkih rukava i pjenastih kratkih

Ocjene kupaca:

KM 10.99
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Ovaj biciklistički set odjeće uključuje majicu kratkih rukava i kratke hlače. Napravljen je od premium elastične tkanine, lagane, brzog sušenja, čineći se da se osjećate ugodno i hladno. Kratke hlače sa podstavljenim jastukom je mekani, prozračni i pogodni za duge set odjeće. Karakteristike :
. Prozrači : 92% poliestera i 8% spandex za dres i 85% poliestera i 15% spandex za kratke hlače, učinkovito upija i drži vas cool. 3 D zadebljani zaštitni jastučić : Dizajniran sa 3 D debljinama pjena za pjenu da se lijepo uklopi oko bokova bez klizanja, štiti vašu hipbone iz povreda. Dizajn rupa za bolju ventilaciju. Fleksibilan : -Slip elastične noge i elatic silikonske trake dresa, držite komprimirani i čvrsto za klizanje. Potpuno za povećanu pokretljivost i mišićnu podršku. Isključeni šavovi pružaju udobnost i fleksibilnost tokom biciklizma na velike udaljenosti. Pogodno : 3 zadnji elastični džepovi pružaju dovoljno mogućnosti skladištenja vaših telefona i nekih malih predmeta. : Jedna reflektirajuća traka na stražnjoj strani dresa pruža sigurnost tokom noćnog biciklizma. Jednostavno nošenje : Podešači sa zatvaračem u punoj dužini lako čine majicu jednostavnim za stavljanje i skidanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji